Slik blir du medlem i Skreia IL

Denne siden viser hvordan man oppretter en bruker og melder seg inn i klubben. Du kan velge om du vil se video, eller følge en stegvis veiledning med tekst.

Stegvis forklaring:

  1. Klikk på meny-ikonet øverst til venstre på siden, dersom innloggingsfeltene ikke er synlig (3 horisontale streker)
  2. Fyll inn fornavn, etternavn og fødselsdato på den du vil melder inn (for eksempel deg selv eller ditt barn). Klikk deg videre.
  3. Fyll deretter ut alle feltene med opplysninger om medlemmet. NB! Hvis den som meldes inn er under 18 år må man fylle ut minst en foresatt i tillegg (dette kommer opp automatisk).
  4. Velg deretter ønsket medlemskap.
  5. Les gjennom retningslinjer for personvern og vilkår for bruk, og huk av for at disse er lest og akseptert. Klikk deretter på fortsett.
  6. Bekrefte med PIN-kode du mottar på SMS.
  7. Hvis du ønsker å melde inn flere medlemmer samtidig vil du få et valg om det her. Klikk derfor enten "Legg til flere personer" eller " gå videre uten å legge til flere".
  8. Klikk på "Legg til medlem og fortsett"
  9. Du kommer nå til betaling av medlemskontingent. Klikk på betal.
  10. Velg betalingsmetode (MasterCard eller VISA). Skriv inn kortnummer, utløpsmåned og –år, sikkerhetskode og betal.

 

Skreiail 2019-03-26 14:48:06

Innmeldingsskjema aktive medlemmer

Her finner du innmeldingsskjema for nye aktive medlemmer i Skreia IL. Skjemaet kan også brukes av trenere, lagledere eller andre med verv som er pliktig å ha medlemskap i klubben.

Skjema kan scannes og sendes på mail til dagligleder@skreiail.no eller leveres i postluka til daglig leder i 2 etg i Norgeshushallen.

 

Innmelding aktive medlemmer i Skreia IL_1.pdf