Status 5.divisjon

Kampene kommer tett i tett. Gutta i 5.divisjon har spilt kommet seg halvveis i serien, og litt til. Fortsatt ubeseiret, og fantastisk antall publikum på hjemmekampene våre!

2021-09-22
jonmartin
Vi tok i kveld mot Vardal IF til seriekamp nr 3, og det skulle vise seg å bli en veldig god dag for Skreia sin del og puttet ikke mindre enn 8 kasser i dag.
Vi startet godt, brukte ballen hurtig og var generelt giftige fremmover og da blir det både 1 og 2-0 før det var spilt 12 minutter. Vardal reduserer ved ett selvmål, vi fortsatte å kontrollere kampen og går til pause med 4-1 ledelse. Vi hadde god kontroll på matchen igjennom der vi i midtperioden av 2.omg lot Vardal spille litt for mye ball innad i laget og vi ble løpende litt i mellom, men vi tok oss greit inn igjen og scorer 4 til i 2.omg der vår spiss Jørgen Pedersen noterte seg for årets første hattrick.
Det løsnet endelig litt for vår del etter ett par kamper der vi føler vi har prestert under pari og det er alltid ekstremt godt med 3 poeng og se at folket i og rundt Skreia engasjerer seg og møter opp på kamp og nesten fyller tribuna igjen! Det er morro å se og gir oss ekstra energi under kampen, så vi håper dere fortsetter å komme å se oss på hjemmekamper.
Takk for oppmøte!
Ett lite skår i gleden er at vår sisteskanse i mål , Marius Laeskogen må ut med noe som ser ut til å være en kneskade, vi krysser fingrene for at det er en mindre alvorlig skade og ønsker han god bedring.
 
Skreia - Vardal 8-1 (4-1)
Mål Skreia:
Jørgen Pedersen 3
Amund Kjelsberg 1
Michael Urrang 1
Simen Sønsteby 1
Per Korsen 1
Daniel Hveem Løken 1
 
 
Borte mot Nordre Land ble det en tett og intens kamp på gressbanen på Brovoll. Det ble en jevnspilt kamp, som til slutt ender 1-1. Per Korsen skrudde inn vårt mål, lekkert i lengste hjørne.
 
Nordre Land - Skreia 1-1 (1-1)
Mål Skreia:
Per Korsen 1
 
Hjemmekampen mot Toten 2 ble en liten publikumssuksess, med rundt 300 tilskuere. Kampen i seg selv ble akkurat det man skal forvente seg av et lokaloppgjør. Eneste problemet vårt var at Toten skåret etter 20 sekunder. Vi beholdt roen og kom mer og mer inn i kampen, fortsatte og trille ballen. Etter 20 minutter så får vi frispark fra 20-25 meter, Lars Alund lader kanonen og setter den kontant i mål. Sammen mann hadde enda et farlig forsøk på frispark, men denne gangen var keeper litt mer med og fikk reddet. Stillingen til pause ble 1-1.
 
Andre omgangen blir som den første, jevn og med tøffe dueller. Toten skårer først også i denne omgangen, men denne gangen tok det nesten 20 minutter. Vi utlignet igjen like før slutt ved Daniel Hveem Løken, som kommer seg løs i feltet og setter ballen i mål!
 
Skreia - Toten 2 2-2 (1-1)
Mål Skreia:
Lars Alund 1
Daniel Hveem Løken 1
 
Vi dro denne lørdag til Dokka for en ny kamp i 5.Div. Vi blir enige før kampstart om at det eneste som teller her var 3p.
Kampen starter med mye dokka de 3-4 første minuttene og etter en dokka corner er det litt kommunikasjonssvikt som gjør at vi ikke får klarert ballen skikkelig og dokka kan putte 1-0 allerede etter 4 minutter.
Dokka fortsetter sitt spill og innehar mye ball uttpå eget gress til rundt halvspilt omgang, og det er først da vi finner ut at om vi tørr å bruke ballen etter bakken så spiller vi ut dette laget her og det skal også gjøre at vi får ett frispark fra Alund hold som klinkes mot mål, der venter Urrang og setter inn Skreias utligning og 1-1. vi fortsetter og spille ut dokka ut omgangen med flere farlige muligheter som ikke settes.
2 omgang starter mer eller mindre likt som i 1.omgangen. Dokka får ny corner som klareres til bakerste stolpe, det en dokka spiller får stå mutters alene på bakre å smelle inn 2-1 på volley etter slapp markering fra oss. Men det gjør veldig lite når vi gjør som vi gjør, skrur på bryteren og setter 2-2 via en dokka spiller som setter ballen i eget nett også gjør Simen Sønsteby det han har gjort så mange ganger før i Skreia drakta og setter 3-2. vi fortsetter å ta dokka på spill og kriging utover omgangen, men sprekker litt se siste 10 der dokka fort kunne utligna til 3-3, men i ren tur for Skreia så klarer dem ikke det og de 3 viktige poengene det ble snakket om før match ble med hjem til Østre Totenog med det inntar vi 2.plassen i pulja , poenget bak FK Toten 2 som har en kamp mindre spilt.
 
Dokka - Skreia 2-3 (1-1)
Mål Skreia:
Simen Sønsteby 1
Michael Urrang 1
Selvmål Dokka 1

 

 

Kalender

Juni
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket