Status 6.divisjon

Siden sist så har 6.divisjonslaget tatt turen til Dokka for å møte Nordre Land 2 (tre dager før vi tok akkurat samme turen i 5.divisjon...). Det ble også et brutalt møte med et meget godt Vind-lag, og i går ble det målrikt mot Søndre Land

2021-09-11
jonmartin
Etter å ha hengt i tøylene igjennom nesten hele første omgangen går nordre land til pause med en fult fortjent ledelse.
I pausen tar vi opp en del ting der kjeftbruk på hverandre må ned og være mer positive, at vi må stå høyere i presset og være i duellene og rett å slett jobbe sammen som ett lag.
Dette gjør vi på en utmerket måte, vi tar tak i kampen og oss selv, jobber godt for hverandre og går i krigen. Det ender med mange gode målsjanser, gode taklinger og 3 mål! Vi snur matchen mot ett robust Nordre Land lag og tar 3 nydelige poeng og viser at når vi er påskrudd og har vilje får vi det til.
 
Nordre Land 2 - Skreia 2 2-3 (2-0)
Mål Skreia:
Per Korsen 1
Joachim Enger 1
Odd Eirik Slåttsveen 1
 
 
Borte mot Vind, så møter vi bokstavlig talt motvind. Vi sliter med å holde følge med unge, godt trente Vindspillere. Vi kjemper godt, men blir løpende mye mellom og sliter med å komme opp i duellene. Vi har noen perioder i kampen hvor i prøver og spille slik vi ønsker. Men mot slutten av begge omgangene så går vi litt tomme for krefter, i andre omgangen går vi tom for innbytter også pga skader og jobb. Alt i alt fortjent seier til Vind.
 
Vind - Skreia 2 5-0 (2-0)
 
 
Etter en kamp mot Vind vi ønsket å sette i glemmeboka kjappest mulig, viste vi i kveld at ett revansjelysten Skreia 2 lag er vanskelig å Bryne seg mot!
Vi scorer vel det som menes å være det kjappeste målet etter avspark og 1-0 står det til Skreia 2 allerede etter snaue 26.1(!!) sekunder!! (Urrang som stadfestet tidspunktet etter å ha sett kampen på Joymo). Og det gir tro på at vi kan, og er gode nok hvis vi vil. Vi ser oss aldri tilbake å spiller oss ut bakfra og holder ballen på bakken innad i laget i nesten samtlige 90 minutter, vi spiller for hverandre og sammen som ett lag og det blir det resultater av!
en kamp alle mann i troppen og trenerne kan være stolte av!
Vi vinner 7-1, men her kan det sies at vi har muligheter til flere mål , men disse mulighetene stryker dessverre stolpen og tett utenfor målet.
Med denne seieren rykker Skreia 2 opp på 2.plass i sin pulje og vi har lyst på mer! 
Men først er det ett nabooppgjør som skal spilles mandag! Da skal nemlig 5.div gutta ut mot serieleder FK Toten 2 i ett oppgjør det vil ryke av!
Vi takker Søndre Land for matchen og alle dere som tar turen til plassen for å se match!
 
 
Skreia 2 - Søndre Land 7-1 (3-0)
Mål Skreia:
Jonas Langgård 2
Olav Stenerud 2
Eskil Stjernvang 1
Lars Alund 1
Jørgen Pedersen
 

Kalender

Juni
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket