Oppstart fotballkamper barne og ungdomslagene

Fra 1 august har lagene i barne og ungdomsklassene (6-19 år) lov til å spille kamper igjen. Det betyr at serien endelig kommer i gang i disse klassene. Her er informasjon knyttet til gjennomføring.

2020-08-12
Vidarb

Det foreligger en detaljert koronahåndbok som beskriver regler knyttet til fotballaktiviteten som nå gjennomføres. Både trening og kamper er underlagt strenge regler. Husk alltid:

  • Syke personer skal alltid holde seg hjemme
  • Unngå unødvendig nærkontakt i form av high fives, jubling i klynge osv
  • God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold
  • Holde minst 1 meters avstand og redusere kontakt mellom personer utenfor kampen også på innbytterbenken og reise til og fra.

Her er link til koronahåndboka fra NFF: Koronahåndbok NFF

Alle spillere fra 13 år må gjennomføre koronakurset til NFF. Lagledere følger opp dette: 

Koronakurs m.m fra NFF

Det er gjennomført egne møter med trenere og lagledere med informasjon rundt hvordan vi som klubb skal løse dette fremover. Det vil kreve litt ekstra av oss, men det skal vi klare! Det anbefales nå bl.a 2 kampverter pr kamp og disse får en sentral rolle i å bl.a registrere publikum og henvise disse til tribunen. Noen presiseringer:

Registrering:

Vi plikter å registrere alle som er tilstede på stadion. Lagene har ansvar for å registrere spillere, ledere, trenere og dommer på egne lister. Bortelaget leverer liste på sine spillere og ledere til kampvert. ALLE ANDRE registrere seg digital eller på liste hos kampvert. Det skal registreres navn, hjemkommune og mobilnummer. Etter 10 dager makuleres listene. Se link til digital registrering i hovedsak på nettsiden.

Baneinndeling:

Det er kun lagene som skal oppholde seg på og ved innbytterbenkene.Ved 9er 16 til 16 og 11er skal de faste innbytterbenkene benyttes. Tilskuere henvises til tribunen uansett spilleform på kampen! Husk 1 meters avstand på tribunen. Publikum fra samme husstand har fritak for 1 meters regel. Lagene følger baneoppsett ved trening og kamp. Antall tillatt samtidig på anlegget er 200 personer. Dette gjelder spillere og publikum. Trenere, ledere, dommere og andre funksjonærer teller ikke på denne kvoten.  

Kiosken:

Kiosk vil være åpen, men kafeteriarommet vil være avstengt slik at salg kun foregår via luken ut mot plassen. Husk å hold avstand i kioskkøen!

Garderober:

Utgangspunktet er at garderober IKKE benyttes. Dersom bortelag ber om garderobe gjelder 1 meters regel i både garderobe og dusj! Garderobe og dusj skal rengjøres grundig etter bruk.

Vi henstiller alle som besøker Skreiaplassen om å bruke huet og følge de henvisninger de får. Det er også hengt opp plakater med informasjon. 

Vi er glade for at barne og ungdomslagene nå får lov til å ta fatt på kampsesongen og det er viktig at vi alle bidrar til å følge gjeldende regler ikke bare knyttet til organisert trening og kamp, men også i hverdagen i denne felles dugnaden vi står i!

Kontaktpersoner:

Vidar Buflaten, daglig leder  95048620 - daglileder@skreiail.no

Svein Nielsen, leder fotball 47255136 - sveinniels@gmail.com

Tom Bjerregård, styreleder 41414372 - tom.bjerregard@raufossneuman.com

 

Kalender

Juni
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket