Treningsavgift fotball sesongen 2019

Flere av våre lag i fotballen er godt i gang med sesongen 2019 og det legges ut treningsavgifter løpende gjennom vinteren. Her er info knyttet til dette.

2019-02-07
Skreia IL

Mange av dere er nå godt kjent med klubbens elektroniske medlemsregister som håndterer innbetaling av såvel medlemskap som treningsavgift.

Medlemskapet følger kalenderåret og er lagt opp på medlemmene i registeret. Selv om man driver med flere grener i idrettslaget har man kun ett medlemskap. Mange har allerede vært inne og betalt sitt medlemskap for 2019. De som ikke har gjort dette vil finne det til betaling inne på sin bruker og oppfordres til å betale snarest. Vi har enkeltmedlemskap til 300 kr og familiemedlemskap til 600 kr. De aktive i Skreia IL må ha gyldig medlemskap for å bedrive sin aktivitet. Dette gjelder også trenere og lagledere samt andre med roller i komiteer/styret. Er du usikker på om du ligger inne i registeret så ta kontakt med Vidar.

Alle lag får sin treningsavgift delt opp med unntak av 6 åringene som har ett forfall (aug).

Senior herrer har sin avgift delt opp i 3 hvor den første hadde forfall 1 februar. Del 2 forfall 15 mai. Del 3 forfall  15 august.

Senior damer har sin avgift delt opp i 2 hvor den første har forfall 15 mars. Del 2 har forfall 15 august.

Klassene 7-19 år har sin avgift oppdelt i 2 med forfall 15 mai og 15 august.

Klasse 6 år (2013 mod) har ett forfall 15 august.

De ulike avgiftene legges opp slik at de vises med riktig forfallsdato inne i registeret. Det betyr at du vil se din avgift ved pålogging først 14 dager før forfall. 

Her følger info knyttet til hvordan du kommer igang med å bruke systemet:

Hvis du har glemt passordet eller ikke har vært inne på systemet før må du gjøre følgende:

1. Gå til www.skreiail.no

2. Klikk på menyikonet øverst til venstre på hjemmesiden. 3 liggende streker hvis påloggingbildet ikke er synlig. 3 stående hvis bildet ikke vises.

3. Klikk på "glemt brukernavn/passord"

4. Fyll inn e-posten din og klikk "send". Du må bruke den e-posten som er lagt opp i systemet. Dette er da den du vil motta mailer på fra systemet når det sendes ut fellesmailer derfra.

Systemet sender deg da en e-post med en link for å sette nytt passord. Følg instruksjonene i mailen og trykk på linken i mailen. Der hvor det ligger flere brukere på samme mailadressen velger du den øverste lenken.

Har du kontroll på brukernavn og passord er det bare å logge seg inn.

Både medlemskap og treningsavgift legges opp i systemet og betales online. Logg deg på og gå inn på "mine medlemskap". Her skal da avgifter og medlemskap ligge. Både de som er betalt og ikke betalt. Klikk på betal og følg instruksjonene. Der hvor det er lagt opp familiemedlemskap vil det være familiens hovedkonto som er pålogging og dermed gir tilgang til de andre i familien via denne kontoen. Via familiens shovedkonto kan man nå betale for alle brukere uten å skifte profil. Avgifter og medlemskap ligger under "mine medlemskap" og vises også under knappen "betaling" (de som ikke er betalt). Der hvor det er lagt opp enkeltmedlemskap må man inn på den enkelte bruker å finne medlemskap og treningsavgift. 

Skreia IL er opptatt av å ha et så korrekt medlemsregister som mulig. Oppdager du feil eller lurer på noe knyttet til registeret i forhold til både medlemskap og avgifter så meld fra til administrasjonen. Feil som oppdages knyttet til adresse, telefonnummer, fødselsdato o.l kan endres av den enkelte bruker selv under knappen "profil".

Hovedansvarlig for medlemsregister er daglig leder Vidar Buflaten 95048620, mail: dagligleder@skreiail.no

Kalender

Februar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket