Meny

Godt gjennomført årsmøte i Skreia IL

Torsdag 8 mars avholdt Skreia IL årsmøte. Det ble ett godt gjennomført årsmøte. Skreia IL kan vise til stor aktivitet og solid økonomi. Årsmøte valgte ny leder og vedtok ny strategiplan for perioden 2018-2021.

 

2018-03-09
Skreiail

Leder Torje Aleksander Sulland ønsket de vel 25 fremmøtte velkommen og gikk løs på sakslista.

Innkalling, saksliste og forretningsorden ble godkjent før Svein Nielsen ble valgt som dirigent og overtok klubba.

Styrets beretning og gruppene og komiteenes rapporter ble gjennomgått. Her kom det tydelig frem at det er stor aktivitet i Skreia IL og at det i 2017 var 468 aktive medlemmer inklusiv trenere og lagledere. Håndball, fotball, bueskyting, volleyball og idrettsskolen kan vise til fine aktivitetstall og gode sportslige resultater.

Gaute Glemmestad gikk gjennom regnskapet for 2017 som viste ett underskudd på 19.683,- For første gang i historien passerte vi 4 millioner i omsetning og landet på solide 4.147.218,- 

Det er gledelig økning i sponsormidler og lotteri. Kiosken, grasrotandelen og billettsalg har også økning. I tillegg må mye av den økte omsetningen tilskrives etablering av 3 seniorlag i fotball. Oktoberfest og fyrverkerisalget gir også gode bidrag til klubbens drift i tillegg til medlemskontingent og treningsavgift.

Under innkomne saker la styret frem forslag til ny strategiplan for perioden 2018-2021. Denne beskriver retningen og mål for klubben innenfor områdene organisasjon, sport, anlegg, arrangement og økonomi. Strategiplanen ble enstemmig godkjent og blir ett viktig styrende dokument de kommende 4 år.

Medlemskontingent og treningsavgifter ble vedtatt til samme nivå som i 2017.

Gaute Glemmestad tok en gjennomgang av budsjett for 2018 som er satt opp på omtrent samme nivå som 2017 tallene og ett overskudd på 12.000,- 

Daglig leder Vidar Buflaten gikk gjennom organisasjonplanen for 2018.

Valgkomiteen bestående av Terje Alund, Kim Roar Pedersen og Hanne Robølet la frem innstilling til valg. Alle valg ble enstemmig godkjent etter innstilling fra valgkomiteen:

Hovedstyret:

Janicke Gonstad                      ny leder etter 5 år i styret hvorav de siste 4 som nestleder
Gaute Glemmestad                 ny nestleder for 2 år etter 2 år som leder økonomi
Torje A. Sulland                      ny leder marked for 1 år etter 4 år som leder og 1 år som nestleder.
Tone Østerud                          leder arrangement ikke på valg (1 år igjen)
Arild Buflaten                         leder anlegg ikke på valg (1 år igjen)
Laila H. Nilsen                        leder fotball gjenvalg 1 år etter 3 år i samme rolle
Gøran Gjetmundsen                leder bueskyting gjenvalg 2 år etter 6 år i samme rolle
Kim Roar Pedersen                 ny leder håndball for 2 år
Fredrik Myhre                         leder volleyball ikke på valg (1 år igjen)

Ida Helene Braastad Balke      varamedlem ikke på valg (1 år igjen)

Rollen leder marked erstatter rollen leder økonomi.

Revisorer:

Svein Nielsen og Jan Børge Helland   ikke på valg (1 år igjen)

Styrets innstilling til valgkomite:

Terje Alund           gjenvalg 1 år
Ingrid Hjell           ny  2år
Espen Bjerregård  ny 2 år

 

Avtroppende leder Torje A. Sulland avsluttet med å overrekte blomster til påtroppende leder Janicke Gonstad, æresmedlem Torfinn Rødningsby, dirigent Svein Nielsen og prosjektleder Tom Bjerregård.

Nyvalgt leder Janicke Gonstad takket for tilliten og gledet seg til å ta fatt på ledervervet og bygge videre på det gode arbeidet som har blitt og blir gjort i Skreia IL.

Det nye styret har samlet sett lang fartstid i Skreia IL og danner en stabil og kompetent plattform for å drifte og videreutvikle Idrettslaget.

Avslutningsvis informerte Tom Bjerregård om status i forhold til de 4 prosjektene vi har hatt gående ute.  Elvestien, 7er banen mot Kims, kunstgressbanen og undervarmen er nå ferdigstilt og vi kan med glede konstatere at vi nå fyrer kunstgressbanen med overskuddsenergi fra vår gode nabo Kims med veldig positive resultater. Ros til alle innvolverte som har gjort dette mulig. I tillegg ros for den enorme innsatsen Cato Fjeld og Gaute Glemmestad gjør for å holde banen spillbar gjennom en krevende vinter med snø og kulde !

Kalender

September
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket