Meny

Vellykket Bringrunde

Helgas Bringserie i Skreiahallen ble en ubetinget suksess. Skreias jenter 16 tapte første kampen knepent, men vant overbevisende mot Ullern i den andre. Over 100 personer hadde møtt opp for å heie fram jentene, og selve arrangementet gikk knirkefritt.

2018-02-06
anjaoversveen778

Det har ikke vært noen hemmelighet at Skreia J16 er gode, og de beviste da dette ytterligere i helgens første Bringrunde på hjemmebane.

I den første kampen mot Ellingsrud var nok jentene litt preget av stundens alvor. Ellingsrudjentene var fysisk sterke, men Skreia hang godt med i starten. I slutten av første omgang får Ellingsrud et overtak med tre mål. Dette holder inn til pause (9-6 til Ellingsrud).

Det var en tent Skreia-gjeng som kom på banen etter pausen, og jentene klarer å ta igjen tremålsforspranget, og til og med øke med ett mål. De siste ti-femten minuttene av omgangen blir det dessverre litt for mange tekniske feil og for svakt forsvar til at Skreia-jentene klarer å henge med. Kampen ender tilslutt 22-18 i Ellingsruds favør.

Det hører med til historien at Ellingsrud er ett av Bringseriens antatt beste lag.

I den andre kampen, Skreia mot Ullern, ble det et tett og jevnspilt oppgjør helt fra start. Skreiajentene er lystne på seier, og de spiller meget bra i forsvar og har en keeper som tar veldig mye bakover. Skreia går til pause med ett målsledelse.

I andre omgang har Skreia bestemt seg for å kjøre litt tempo og det fungerer bra. Jentene drar i fra med fem-seks mål etter vel ti minutters spill. Etter en kjempeinnsats av laget ender det med en seksmålsseier til Skreia, 27-21.

Selve arrangementet gikk knirkefritt. Foreldrene til jentene bidro med mat til spillere og trenere gjennom dagen. Kiosken var selvsagt åpen og solgte alt fra baguetter, sjokolade og yoghurt til kaffe og juice. De mange frammøtte så ut til å kose seg i Skreiahallen. I det hele tatt hadde de ulike involverte, håndballgruppa, støtteapparatet rundt J16 og arrangementsgruppa lagt ned en solid innsats for å få denne Bringrunden i havn på best mulig måte. Noe de klarte! Vel blåst!

Vi ønsker Skreias J16 lykke til i de neste rundene av Bring.