Skreia IL fotball fremover

Skreia IL fotball er godt i gang med å spikre opplegget for neste sesong.

2016-10-23
Janicke

Samarbeid:

Skreia IL har som kjent trukket seg fra samarbeidsavtalen for fotballen i Østre Toten med umiddelbar virkning. 
For å fjerne all tvil som måtte ha oppstått: det betyr ikke at Skreia IL ikke ønsker å samarbeide med andre klubber, men det blir altså ikke i henhold til den avtalen vi har hatt eller samarbeidsform som har vært. Vi skrev i oppsigelsen og i pressemeldingen at vi gjerne samarbeider for å utvikle spillere, trenere, lagledere og dommere.
 
Skreia IL skal uavhengig av dette tilby det beste opplegget for sine medlemmer og aktive spillere – det er styret forpliktet til. Og samme dag som vi har hatt fotballavslutning for sesongen 15/16, er vi godt i gang med å legge planene og spikre oppleggene for sesongen 16/17.
 
G15/J15
Fra neste år blir det egen 15års-serie i Indre Østland Fotballkrets. Det betyr at Skreia IL ønsker å melde på gutte- og jentelag i denne klassen (J15).  I tillegg melder vi på lag i de øvrige aldersbestemte klasser.
Skreia IL har ingen planer om å stille lag i G16 og G19, men vi har sagt – og står på det – at dersom spillere/trenere/lagledere ønsker dette, så vil vi som klubb ta tak i dette.
Dersom du er interessert i å ta på deg treneransvar- eller andre oppgaver rundt lagene, meld fra til leder fotball, Laila Nilsen.
 
Herre- og damelag
Det som er helt sikkert er at Skreia IL stiller seniorlag for både herrer og damer neste sesong. Treningene for herrer senior skal ledes av Thormod Haugen.Han har et godt støtteapparat rundt seg. Treningene tar til 2. november. Fokuset er å ha det moro med fotballen.
Når det gjelder damelag så har blant andre Toppen-damene meldt fra at de melder overgang til Skreia IL. Trenerkabalen legges i disse dager for damene. Vi satser også på oppstart treninger i begynnelsen av november. 
På både herre- og damesiden har mange meldt sin interesse og sagt at de blir med. Det er gøy!  Dersom du er interessert i å ta på deg treneransvar- eller andre oppgaver rundt lagene, meld fra til leder fotball, Laila Nilsen.
 
Akademi
Den 1. november drar vi i gang med Totenbankakademiet igjen. To ettermiddager i uka blir det fokus på fotball-ferdigheter, teknikk og så videre på kunstgresset på Skreia under ledelse av Thormod Haugen og Hans Rognlien. Her blir du garantert bedre fotballspiller! Deltagerne får mat i for- og bakkant av øktene, og de har tilgang til garderobe- og møteromsfasiliteter. Vi ønsker gutter og jentere velkommen tilbake! 
Nytt av året er også at fotballspillere fra 5. - 7. klasse kan delta på akademiet en dag i uka etter skoletid. Vi jobber her med opphenting/transport fra Lena, Kapp, Hoffsvangen, Stange og Totenvika barneskole. Vi vil legge ut mer info i egen sak om kort tid. Interesserte/de som ønsker å melde seg på kan kontakte daglig leder Vidar Buflaten.
 
Skreia IL vil komme med detaljerte opplegg om kort tid. Dette legges ut på våre nettsider.
Inntil da: ta en velfortjent pause alle sammen!