Avdelingsvinnere 5.divisjon 2021

Ubeseirede gjennom sesongen! Vinner den siste og avgjørende kampen borte i et klassisk lokaloppgjør! Nå venter playoff til 4.divisjon

2021-10-17
jonmartin
WE DID IT!!
Da var tiden for seriefinalen mot naboen fra Lena inne og det tar vel ikke mer enn 9-10 minutter så har vi at en på innerstolpen som endte rett i armene på Totens keeper (som har skjedd, tjaa 10-15 ganger denne sesongen) og enn 100% sjansje som endte med ett skudd rett på Totens keeper. Vi hadde bra trøkk i hele laget, men mista midtbanen litt etterhvert så vi slapp Toten til litt mer ut i 1omg. Men etter 32min så ville Skreia sin spiss Jørgen Pedersen opp i føringen og runder keeper og setter 1-0! Dette resultatet står seg til pause.
Etter pause setter Skreia ett voldsomt trykk på Toten og etter 6 min av andre omg har både Petter Haugen og Per Korsen lagt på til både 2 og 3-0 til Skreia og vi har ett ekstremt godt utgangspunkt. Kampen blir veldig Hawaii og begge lag har sine perioder, men det er Toten som reduserer etter 68 min til 1-3. det står seg slik og vi er serievinnere!!
Det som så ut til å være for langt opp til Toten Midtveis i sesongen viste seg at ved hardt arbeid, gode prestasjoner og ett lag på full fart fremmover takket være lærevillige spillere og en trener som legger ned mye tid og energi for å få frem ett lag som slår i fra seg, ender med en fin opphenting, seriegull og en mulighet for opprykk til 4.Divisjon.
Veien dit er enda lang da 3 nye ekstremt tøffe kamper skal spilles mot de andre avdelingsvinnerne som blir Flisa, Brumunddal 2 og Gjøvik-Lyn 2. to av de beste lagene i en enkeltserie rykker opp til 4.Divisjon
 
Toten 2 - Skreia 1-3 (0-1)
Mål Skreia
Jørgen Pedersen 1
Petter Haugen 1
Per Korsen 1