Surt, bittert...

Skreia tok turen til Etnedal på Kristi Himmelfartsdag, det skulle bli en turen de fortest mulig vil glemme.

2017-05-29
jonmartin

Med motvind i første omgang så ble Skreia presset bakover på banen og samtlige utspark stoppet 5 meter før midtstreken. I tillegg så sleit vi veldig med å finne oss til rette på naturgresset, det ble mange feilpasninger og dårlige mottak. Etnedal kom til flere halvfarligheter på grunn av dårlig timing på høye baller av skreiaspillerne. Det første målet kom direkte fra et frispark, som gikk rett igjennom feltet og inn ved bakre stolpe. Skreia prøvde, men kom aldri i gang med spillet langs bakken og ingenting fungerte. 2-0 kom etter et hjørnespark hvor ballen datt ned på bakerste stolpe, der sto det en blåkledd en som satte ballen i mål via et bein eller to. Etnedal gikk fullt fortjent til pause med en 2-0 ledelse og Skreia var fornøyd med at det ikke ble mer.

I andre omgangen kom Skreia mer med, men klarte ikke legge press på Etnedal. Det var i stedet hjemmelaget som initiativet store deler av omgangen, men mot slutten ble det mer slitne og hang ikke like bra sammen. Likefullt gikk de opp til 3-0 på nok en dødball, nok et hjørnespark endte i mål etter at en Etnedalspiller vant andreballen inne feltet og headet den over keeperen til Skreia som var litt på halvdistanse.

Mot slutten av kampen la Skreia om taktikken og gjorde noen bytter som satte litt mer fart på laget. Og like før slutt så fikk Thomas Westbye lagt inn, og inne i feltet ruvet kaptein Joachim Enger, han brukte hodet og satte inn sitt andre mål på to kamper. Ikke verst av en midtstopper. Kampen ebber ut med 3-1 til Etnedal, og det er en skuffet Skreiagjeng som tusler inni garderoben. Trøst får være at det er flere lag som gruer seg til å reise opp til Mosletta for å spille kamp. Denne gangen tapte vi for et bedre lag, så ærlig er vi!

------------------------------------------------------------------------------------

Etnedal - Skreia 3-1 (2-0)


3-1     Joachim Enger (Thomas Westbye)

Lagoppstilling: Åge Tangsveen - Christian W. Hveem, Morten Bjaanes, Joachim Enger (k), Håvard Hvamstad - Eirik Bekkemellem, Jøran Faråsengen, Stian Søreng, Raymond Skaugerud, Steffen Aasen - Per-Johan Røise

Benken: Thomas Westbye, Odd Eirik Kristiansen

Trener(e): Terje Alund og Kai Arne Laeskogen