Grei dag på jobb

Lørdag 20.mai tok Skreia imot Varde til kamp i 6.divisjon avd. 3. Håpet var å få tatt revansj for det sure tapet i treningskampen i vinter.

2017-05-24
jonmartin

Ny lørdagskamp, ny motstander, samme utfall på kampen? Lørdag 20.mai var det duket for ny kamp for Skreias 1.lag i 6.divisjon. Denne gangen var det gjestene fra Varde som skulle prøve å følge opp seieren de fikk i vinterens treningskamp. Men denne gangen møtte de et Skreialag som var innstilt å revansjere tapet. Skreia stilte nesten med det samme laget som de hadde startet med i de to foregående kampene, med unntak av et par spillere som hadde dratt på shoppingtur til en engelsk by.

Det skulle ikke gå mange minuttene før første ballen lå i nettet bak Vardekeeperen. På venstresiden fikk Fredrik Thoresen som vanlig god tid til å finne en hvitkledd inne i feltet, og for femte gang denne sesongen så satte Jøran Faråsengen ballen i mål til 1-0. Etter dette så styrte Skreia kampen, det ble skapt sjanser og men det manglet på presisjonen foran mål. Varde yppet seg litt, uten at det ble noe ut av det. På midtbanen hadde Stian Søreng & Co full kontroll og den bakre fireren var bunnsolide. Skreia tok med seg 1-0 ledelsen til pause.

Andre omgangen startet på samme måte som den første. Skreia gikk rett i angrep, skaffet seg et hjørnespark. Det tok Thoresen, som vanlig var det presist, og inne i feltet stanget kaptein Joachim Enger inn 2-0 til de hvitkledde. Etter dette gikk det ikke mange minuttene før unge Faråsengen fikk lade kanonen i tre år før han skjøt, men keeperen sto i vegen. På returen lurte Kjetil Reinsby og dermed var det 3-0 til Skreia. Publikum øynet nå en ny storseier, men etter 3-0 målet så skrudde hjemmelaget ned tempoet og slapp Varde mer inn i kampen igjen. Og på et brudd midt på Skreia sin banehalvdel, så fikk Varde sendt ballen inn i feltet og på bakerste stolpe lurte det en grønnkledd Vardespiller, som lurte ballen i mål. Selv om treneren til Skreia tok på seg skylda for baklengsmålet, så var det et surt mål å slippe inn i en kamp Skreia hadde full kontroll på.

Kampen endte 3-1 og tre nye poeng var i boks. Nå venter årets første bortekamp for dette Skreialaget, som tar turen til Etnedal på Himmelspretten. Neste hjemmekamp er mot Søndre Land 2 lørdag 3.juni kl.16.00. Her blir det show og vi håper folk tar turen innom for å støtte oss. Dette er en flott måte å avslutte lørdagen under Skreiadagene! Kiosken vil være åpen og speakeren ligger i hardtrening for å fylle opp reportoaret med klisjèer

-------------------------------------------------------------------------------------

Skreia - Varde 3-1 (1-0)


1-0     Jøran Faråsengen (Fredrik Thoresen)

2-0     Joachim Enger (Fredrik Thoresen)

3-0     Kjetil Reinsby (Jøran Faråsengen)

3-1     

Banens beste: Christian Wainwright Hveem

Lagoppstilling: Odd E. Kristiansen - Christian W. Hveem, Morten Bjaanes, Joachim Enger (k), Håvard Hvamstad - Morten Gaarder, Jøran Faråsengen, Stian Søreng, Steffen Aasen, Fredrik Thoresen - Kjetil Reinsby

Benken: Tor Håkon Fagerholm, Per-Johan Røise og Tobias J. Boge

Trener: Thormod Haugen

Tilskuertall: ca. 60