Framgang å spore for Skreia 2

Etter ei travel uke med 16.maikamp borte på Kapp og en seig fredagskamp mot Harestua, så er det framgang å spore for Skreia 2. Selv om poengene uteblir foreløpig

2017-05-20
jonmartin

Tirsdag 16.mai var det en spent gjeng som reiste over Starum. Spenningen lå aller mest i hva slags forhold det var. Og forholdene var så langt fra det vi er vant til som man kan komme, bortskjemte som vi har blitt med helt ny kunstgrasbane. Det var vått og sleipt ute på grasmatta på Fauchaldplassen.

Kappingene utnyttet rot i våre bakre rekker og gikk etterhvert opp i en 3-0 ledelse, men vi tok grep på sidelinjen. Ettersom vi hadde hjørnespark løpende bånd en periode, alle presist slått inn, så satte vi Fredrik Myhre på keeperen. Dette gav fort resultater da han enkelt kunne sette hodet på et presist hjørnespark fra Raymond Skaugerud. Stillingen var da 3-1 og vi følte vi kom bedre med i en periode, før vi serverte Kapp et straffespark som ble satt inn til 4-1. Et resultat som sto seg helt til pause.

Etter pause så klarte vi anført av dagens kaptein, og lagets egen kapping Stian Søreng, å få ballen i mål ved flere anledninger. Først serverte han en lang løpeball til Tor Håkon Fagerholm, som enkelt løp fra Kappforsvaret og fikk satt inn Skreias andre mål for kvelden. Skreias tredje mål var det nok en gang Stian som var nest sist på, men denne gangen var det en blåkledd som fikk satt ballen i eget mål. Det fjerde målet til Skreia var det Stian selv som satt inn med. Etter nok et presist hjørnespark, denne gangen fra Jon Martin Lundbekk, så var det en enkel jobb for en umarkert Søreng å sette ballen i mål. Uheldigvis så fortsatte vi med slurv i de bakre rekker, og selv om vi skårer 3 mål i andre omgang, så hjelper det så lite når Kapp skårer 4 ganger til. Sluttresultatet ble dermed 8-4 til Kapp, og vi måtte vende slukøret tilbake til Skreia.

Fredag 19.mai var det en ny sjanse for Skreia 2 til å sanke de første poengene for sesongen, denne gangen var det Harestua som gjestet Skreiaplassen. Og det ble nok en kamp preget av mål.

Harestua fikk den første ballen i mål, men etter omlag 20 minutter så fant Per-Johan Røise hurtigtoget Tor Håkon som parkerte høgrebacken til Harestua og vippet ballen over keeperen. Etter dette fulgt lagene hverandre tett helt inn til pause. Vårt andre mål var et sjølmål, der Harestua spilleren header ballen over sin egen keeper som er på veg ut for å ta ned ballen. Dette oppsto etter et langt framspill fra Skreiakeeper Odd Eirik Kristiansen. Etter dette så skåret Harestua to mål og så ut til å kunne gå til pause med en 2-3 ledelse. Det ville vi ikke ha noe av, og med nok et langt utspill fra Odd Eirik, kunne Tor Håkon nok en gang løpe igjennom og enkelte sett inn 3-3 målet. Og fastsatte pauseresultatet til 3-3.

Andre omgangen blir preget av at vi blir mer og mer kjeie i beina, og vi blir hengende litt mer etter. Men vi skaper sjanser og prøver å spille oss igjennom, Espen Haug er nesten igjennom flere ganger, men marginene er ikke på vår side i denne kampen heller. Heller ikke det susende langskuddet fra Jon Martin Lundbekk ville gå inn i dag. Selv om vi jobber og sliter hele kampen. Så får vi merke at vi har litt å gå på kondismessig. Og Harestua tar mer og mer over, de klart også å få ballen i mål. Opptil flere ganger, og Skreia kan takke en god Odd Eirik i målet for at det ikke ble mer enn 3 baklengs i andre omgang. Harestua vinner til slutt 3-6.

Vi tar med oss den posistive utviklingen vi har i spillet vårt, og må huske på at vi har spilt sammen i noen måneder. Det går mot lysere tider, også for Skreia 2

-------------------------------------------------------------------------------------

Kapp - Skreia 2    8-4 (4-1)


3-1     Fredrik Myhre (Raymond Skaugerud)

5-2     Tor Håkon Fagerholm (Stian Søreng)

5-3     Sjølmål (Stian Søreng)

7-4     Stian Søreng (Jon Martin Lundbekk)

Lagoppstilling: Odd-Eirik Kristiansen - Joachim Enger, Fredrik Myhre, Tobias Kristiansen, Håkon Farås - Tor Kristian Lundbekk, Amund Kjelsberg, Stian Søreng (k), Raymond Skaugerud, Torje Sulland - Eirik Bekkemellem

Benken: Espen Haug, Tor Håkon Fagerholm og Jon Martin Lundbekk

Trenere: Thormod Haugen og Kai Arne Laeskogen

-----------------------------------------------------------------------------------

Skreia 2 - Harestua    3-6 (3-3)


1-1     Tor Håkon Fagerholm (Per-Johan Røise)

2-1     Sjølmål (Odd E. Kristiansen)

3-3     Tor Håkon Fagerholm (Odd E. Kristiansen)

Lagoppstilling: Odd Eirik Kristiansen - Tobias Boge, Fredrik Myhre, Sven Åge Bekkelund, Sindre Flesvig - Morten Gaarder, Alexander Hvalby, Per-Johan Røise, Raymond Skaugerud, Tor Håkon Fagerholm - Tor Kristian Lundbekk

Benken: Espen Haug, Steffen Bakken Henningsen, Sindre Owren og Jon Martin Lundbekk

Trenere: Terje Alund og Jon Martin Lundbekk

 

Tilskuertall: ca 40