Jubel for skreiadamene etter årets første trepoenger

Skreia kunne juble høyest etter seriekampen mot Hadeland KFK. Damene dro nemlig hjem fra Gran med alle poengene i lomma. 

2017-05-15
Oda Moen Gulbrandsen

1. omgang startet med meget godt spill og dominans av skreiadamene. Vi eide ballen for det meste, og skapte flere gode og store målsjanser. Det gikk likevel over halvtimen før May Mathisen kunne dunke ballen i mål fra kort hold. Pasningsspillet satt godt de første 30, men laget falt litt etter scoringen. Men forsvaret spiller som vanlig trygt og hindrer Hadeland i å komme til muligheter. Forsvaret vårt har vært meget solide i kampene så langt. Vi spilte 4-5-1 denne kampen, noe som gjorde at vi kunne komme med mye folk fremover på banen. Det fungerte meget bra, mye takket være vingene våre som ikke usannsynlig løper et tosifret antall kilometer i løpet av kampen. 

 

Etter pause fortsatte vi det gode spillet, og det var fullt fortjent da Margrete Skarsem fikk nettkjenning etter en fin corner fra Ida Henriksen. Etter scoringen begynner kampen å tære på kreftene og Hadeland kom mer og mer inn i kampen. Takket være et godt forsvar kom de ikke til de helt store mulighetene. 2-0 er aldri en trygg ledelse og Hadeland skapte ny spenning i kampen da de reduserte til 2-1 ti minutter før slutt. Etter scoringen var det virkelig nerver i kampen. Tror både innbyttere og trenerteam hadde rimelig høy pult de siste minuttene. Det var derfor ufattelig deilig å høre dommeren blåse av kampen. Dommeren var forøvrig under opplæring og hadde et par spektakulære avgjørelser. Vi ble blant annet snytt for straffe etter en hands fra en hadelandspiller. Alt i alt en godt gjennomført kamp og 3 viktige poeng til Skreia. 

Nå ser vi frem til å debutere på hjemmebane, Neste kamp er mot Nordre Land på Skreiaplassen tirsdag 23. mai kl. 19.30. Vi håper mange kommer og støtter dette flotte laget, vi lover på spenning, nerver og underholdning. 

Tropp: Oda Bråten, Margrete Skarsem, May Mathisen, Therese Ødegård, Julie Gulliksen, Mari Bekk, Marian Stenberg, Ida Henriksen, Anna Nicolaisen, Kristina Sommerstad Hansen, Marthe Narum, Hanne Haugen, Kristin Østberg, Hanne Sukkestad, Helene Carr, Tonje Fossnes Nygård og Marte Millerud. 

Kampfakta Hadeland KFK - Skreia IL

0-1 32 minutter: May Mathisen

0-2 57 minutter: Margrete Skarsem

1-2 80 minutter: Ingrid Hovland, Hadeland KFK. 

Dommer: Nicolai Fredriksen

Tilskuere: ca 25.