Langt å hente, måtte vente...

Ny minibuss, måtte innkjøres med en skikkelig tur til Valdres. Nærmere bestemt til Røn, der ventet det en lokal gjeng som hadde utfordret oss til duell ute på fotballbanen.

2017-08-10
jonmartin

Fredag 30.juni dro Skreia 1 på tur til Valdres, der ventet Slidre/Røn på oss. Det var frukt i garderoben og en ganske strøken grasbane som vertene hadde ordnet med.

Kampen var jevnspilt i starten, mye foregikk på midten av banen. Og selv om det var vi som sto for de største sjansene, så var ikke hjemmelaget ufarlige de heller. Midt i omgangen så slo Morten Bjaanes en presis ball inn i feltet, der kom luftens baron Raymond Skaugerud svevende gjennom lufta og headet ballen kontant i mål. I ettertid kom det fram at årsaken til svevet var at han snublet... Utrolig nok så sto det bare 0-1 til pause, for sjansene var der til å punktere kampen.

Andre omgangen fortsatte i samme stil. Vi skapte sjanser og litt utti omgangen så kom Fredrik Thoresen seg rundt på kant å fikk lagt inn. Der inne ventet målsniken Kjetil Reinsby som stanget inn Skreias andre mål for kvelden. Noen minutter etterpå fikk hjemmelaget ei billig straffe, men vi så alle at straffetageren kom til å bruke rå kraft, og selv om fingertuppene til vår keeper fortsatt er numne, så gikk straffen til slutt i tverrliggeren med et smell og ballen landet igjen godt uten for 16meteren. Etter dette så punkterte vi kampen med to nye skåringer etter innlegg. Først ut var Stian Søreng som styrte inn et hjørnespark fra Raymond i mål, via ryggen/skuldra. Så var det Stian sin tur til å ta hjørnespark, denne gangen var det nok en gang unge Reinsby som kom skliende gjennomfeltet på knær og headet ballen i mål. 0-4 sto seg kampen ut, og vi var aller mest fornøyd med fire mål med hodet etter innlegg.

Så kom vi til ventedelen. 15 mann inn på en bensinstasjon for å bestille seg mat. Men til slutt så fikk alle det de ville ha, og resten av hjemturen var preget av godt drikke og mye allsang.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Slidre/Røn - Skreia 0-4 (0-1)

0-1     Raymond Skaugerud (Morten Bjaanes)

0-2     Kjetil Reinsby (Fredrik Thoresen)

0-3     Stian Søreng (Raymond Skaugerud)

0-4     Kjetil Reinsby (Stian Søreng)

 

Lagoppstilling: Odd E. Kristiansen - Amund Kjelsberg, Morten Bjaanes, Joachim Enger (k), Håvard Hvamstad - Eirik Bekkemellem, Kjetil Reinsby, Stian Søreng, Raymond Skaugerud, Fredrik Thoresen - Morten Gaarder

Benken: Thormod Haugen, Tor Håkon Fagerholm, Fredrik Myhre og Jon Martin Lundbekk

Trenere: Thormod Haugen og Kai Arne Laeskogen

 

 

Kalender

August
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket