Skreia tilbake på vinnersporet

Skreia 1 tok turen over åsen til Hadeland, der ventet Brandbu på oss. Det skulle bli en mye jevnere affære enn vi ønsket, men så lenge resultatet ble som det ble så kan man ikke klage. Heller ikke været kunne man klage på denne gangen

2017-07-10
jonmartin

Lørdag 17.juni tok vi turen over Lygna og ned bakken til Brandbu. Det var årets varmeste dag, men heldigvis hadde vi med oss en mannsterk innbytterbenk på 3 mann. Til gjengjeld så hadde vel disse tre tilsammen nærmere 1000 seniorkamper. 

Kampen startet med mye spill fram og tilbake på midten, vi skapte en del sjanser. Uten å få uttelling på de. Så da var det helt logisk at Brandbu skulle ta ledelsen på sin første sjanse, som for øvrig var en flott prestasjon av venstrekanten deres som løp fra to Skreiaspillere og satte ballen iskaldt i mål. Varmen gjorde sitt til at tempoet var litt opp og ned, men med ei drikkepause fikk man samlet seg litt. Og mot slutten av omgangen fikk endelig Skreia hull på byllen og Eirik Bekkemellem kunne sett ballen i mål, etter et nydelig gjennombruddspasning fra Stian Søreng. Dermed kunne lagene gå til pause på stillingen 1-1.

Etter pause så fortsatt Skreia å ha kontroll på kampen. Det ble skapt sjanser, utrolig nok uten å få ballen over streken. Varmen bidro også enda mer til at tempoet falt mer og mer utover i omgangen. Det ble skutt mye fra distanse, særlig fra Brandbu sin side, uten at disse skuddene skapte særlig problemer for Skreia sin keeper. Med cirka femten minutter igjen av kampen så kom Morten Gaarder seg rundt på kanten og etter mye klabb og babb i feltet var det til slutt Fredrik Thoresen som kunne sette ballen i mål. Dermed gikk Skreia fortjent opp i ledelsen. Stillingen 1-2 skulle holde seg ut kampen, selv om Thormod Haugen prøvde seg på en frekkas fra midtbanen. Men den fikk Brandbukeeperen hendene på.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Brandbu 2 - Skreia 1-2 (1-1)

1-1     Eirik "Bikkja" Bekkemellem (Stian Søreng)

1-2     Fredrik Thoresen (Jøran Faråsengen)

 

Lagoppstilling: Åge Tangsveen - Amund Kjelsberg, Morten Bjaanes, Joachim Enger (k), Christian W.Hveem - Eirik Bekkemellem, Jøran Faråsengen, Stian Søreng, Steffen Aasen, Fredrik Thoresen - Morten Gaarder

Benken: Odd E. Kristiansen, Thormod Haugen og Jon Martin Lundbekk

Trener: Thormod Haugen

 

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket