Dommeren i fokus i TV-sendt kamp

I den oaTV-sendte toppkampen mellom Vardal og Skreia på Vardal Idrettsplass var det spesielt en mann som kom i fokus etter en kontroversiell avgjørelse...

2017-06-23
jonmartin

Lørdag 10.juni var det duket for toppkamp i 6.divisjon avdeling 3. En kamp Oppland Arbeiderblad hadde reportasjer om både i forkant og etterkant, i tillegg til at de viste den direkte på nett-TV. Skader, konfirmasjon og Skibladnertur setter sitt preg på troppen til Skreia, men kvaliteten på troppen var fortsatt mer enn god nok.

Første omgangen var jevnspilt og bar preg av at det var to gode lag som var på banen. Det ble ikke skapt veldig mange sjanser til noen av lagene, men de sjansene som kom var til gjengjeld store. I begge ender av banen fikk tverrliggeren kjørt seg, i tillegg så var det to gode keepere som vartet opp med gode redninger. Det var ikke før omlag ti minutter før pause at det virkelig ble temperatur på banen og sidelinja. Etter at vi selv får spilt oss opp i problemene, så vant Vardal ballen 30 meter fra mål, kom seg rundt og fikk lagt inn foran mål, der klarerte en Skreiaspiller i stolpen og ballen trillet langs med streken før Åge Tangsveen fikk tak i den og holdt den i fast grep. Så startet kaoset, dommeren sto langt unna og etter noen sekunder pekte han på skrå. Ingen skjønte noe som helst. Vår keeper var klar til å sparke ut ballen, mens 4-5 Vardalspillere og stadig flere fra Skreia flokket seg rundt dommeren for å få vite hva som var dømt. Etter mye om og men, så dømte han mål. Til glede for noen og store protester fra andre. Etter dette så kom det en del harde dueller og mye frustasjon fra Skreiaspillerne, og temperaturen var på kokepunktet når lagene gikk i garderoben på stillingen 1-0 til hjemmelaget Vardal.

Andre omgangen ble omtrent som den første, men Vardal var hakket farligere på den siste tredjedelen av banen. Farligst frampå var de på et hjørnespark, som kapteinen til Skreia klarerte i tverrliggeren etter mye klabb og babb i feltet. Men til slutt så gikk det galt, Vardal kom på en rask overgang og kom seg igjennom forsvaret vårt og med en iskald avslutning så gikk de opp i 2-0 ledelse. Etter dette så måtte Skreia gjøre endringer, og gikk over til en 3-5-2 formasjon. Men det gav dessverre ikke de resultatene man ønsket, og kampen ebbet ut med 2-0 seier til hjemmelaget.

Alt i alt gjennomfører vi en solid kamp, men mangler det lille ekstra på den siste tredjedelen av banen. Opprykkshåpet lever fremdeles, det blir bare tettere og tettere i toppen av avdelingen nå som ferien nærmer seg.

-----------------------------------------------------------------------------------

Vardal - Skreia 2-0 (1-0)


Lagoppstilling: Åge Tangsveen - Tobias J. Boge, Morten Bjaanes, Joachim Enger(k), Christian W. Hveem - Eirik Bekkemellem, Jøran Faråsengen, Stian Søreng, Steffen Aasen, Fredrik Thoresen - Morten Gaarder

Benken: Odd Eirik Kristiansen, Kim Andre Solum, Håkon Farås og Jon Martin Lundbekk

Trener(e): Terje Alund og Torje Sulland

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket