Rutinerte ringrever ble for sterke for Skreia 2

Det var duket for årets første store lokaloppgjør på hjemmebane, og gjestene på Skreiaplassen denne gangen var den rutinerte gjengen fra Håjendammen. En gjeng med flere tusen seniorkamper tilsammen, mot et langt mer urutinert Skreiamannskap

2017-06-18
jonmartin

Torsdag 8.juni kom de rutinerte ringrevene fra Håjendammen til Skreiaplassen. Dette er karer som har spilt sammen i så mange år at de fleste har kommet ut av tellingen, men det er mange år. Skreia 2 mønstret et lag med lett blanding av rutine og ungdommelig mot.

Det ble en jevnspilt og underholdende førsteomgang, med flere sjanser til begge lag. Skreia 2 var fullt på høyde og skapte flere sjanser som burde ha blitt omgjort til mål. Dessverre for hjemmelaget så ville ikke ballen i mål, istedet for så var det gjestene fra Lena, nærmere bestemt Håjendammen, som fikk ballen i mål og gikk til pause med en 0-1 ledelse.

Andre omgangen var like jevnspilt, men Håjendammen tok over mer og mer. De skapte flere sjanser enn det gutta i kvitt klarte. Flere ganger ble Skreia reddet av keeperdebutant Gøran Nygård, som vartet opp med flere gode redninger. Men mot slutten av omgangen ble rutinen og litt flaks avgjørende. Håjendammen skårte 0-2 målet, som gikk via en spiller og satte keeperen ut av spill. Skreiagutta kjempet godt, men klarte ikke å hindre at gjestene satte inn enda et mål like før slutt, på et flott langskudd.

Alt i alt så kjempet de kvitkledde godt, og mange fikk spilletid etter lengre og kortere skadeavbrekk.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skreia 2 - Håjendammen 0-3 (0-1)

Lagoppstilling: Gøran Nygård - Tor Kristian Lundbekk, Fredrik Myhre, Joachim Enger, Håkon Farås - Morten Gaarder, Per-Johan Røise. Raymond Skaugerud, Christian W. Hveem, Amund Kjelsberg - Torje Sulland

Benken: Marius Nordhagen, Alexander Hvalby, Jon Martin Lundbekk og Stig Erik Alstad

Trener: Thormod Haugen

Tilskuere: ca.50

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket