Ny kalasseier for Skreia

Uff... -Ikke en gang til, var tanken til han som noterte mål og assist etter kampen mot Søndre Land 2. Den nye resultattavla fikk også prøvd seg skikkelig.

2017-06-09
jonmartin

Lørdag 3.juni tok Skreia i mot Søndre Land 2 til kamp på Skreiaplassen. I det kampen skulle starte var det bare en sentral person som manglet, nemlig dommeren. Etter litt om og men så fant man en løsning begge lag aksepterte, og kampen kunne starte 20 minutter etter skjemaet. 

Det tok ikke lang tid før den nye resultattavla måtte i aksjon. Etter fem minutter så var Kjetil Reinsby frampå å satte ballen i mål, etter framspill fra Eirik Bekkemellem. Og et minutt senere var samme duoen i farten og doblet stillingen. En kanonstart for hjemmelaget og man øynet igjen muligheten til å pynte skikkelig på målforskjellen. Skreia fortsatte sjanseproduksjonen, men fikk ikke ballen i mål på ei god stund. Denne gangen var det midtbaneduoen Jøran Faråsengen og Stian Søreng som sørget for målene, og ledelsen ble igjen doblet, denne gangen gikk Skreia fra 2-0 til 4-0. Etter dette var det Eirik "Bikkja" Bekkemellem sin tur til å tegne seg på skåringslista, også han satte inn to kjappe mål.Det nesten målet ble et skikkelig høydepunkt, høyreback Tobias Boge fikk stå umarkert på hjørnet av 16-meteren, derfra sendte han ballen inn i motsatt vinkel. Helt oppe i krysstolpen, en skikkelig klasseskåring! Stillingen var nå 7-0 og man øynet tosifret antall skåringer for hjemmelaget igjen. Like før pause fikk Stian Søreng gleden av å sette inn 8-0 etter herlig veggspill med Kjetil Reinsby. Lagene gikk til pause med en betryggende ledelse til hjemmelaget, 8-0!

Andre omgangen starter med Skreiapress, men det tar ei god stund før det første målet i andre omgang kommer. Denne gangen er det innbytter Morten Gaarder som skårer alene med keeper, samme mann er frampå en liten stund senere og satte inn sitt andre mål i kampen. Dermed var tosifret antall skåringer sikret for andre gang denne sesongen. 10-0 sto det etter litt over 60 minutter spilt, men herfra og ut ble gjestene fra Søndre Land slitne og Skreia kunne produsere sjanse på sjanse. Kjetil var kjapt framme på en retur etter et skudd fra Stian og like etter på fant Fredrik Thoresen Raymond Skaugerud som satte ballen i mål fra distanse. Men guttene stoppet ikke på 12-0, Stian ville også få inn sitt tredje for kampen. På en retur fra et frispark fikset han 13-0. Så var det duket for kampens andre høydepunkt, noen mente det kanskje ikke var helt fair play å la keeperen ta straffe. Like fullt fikk Åge Tangsveen sjansen fra 11-meteren, han gjorde ingen feil og la på til 14-0. Kjetil var heller ikke ferdig for kvelden og i samarbeid med Fredrik Thoresen så ordnet han 15-0, før rollene ble byttet like etterpå og Fredrik fikk æren av å avslutte målkalaset. Denne gangen ble det bare 16-0..!

----------------------------------------------------------------------------------------

Skreia - Søndre Land 2    16-0 (8-0)

1-0       Kjetil Reinsby (Eirik Bekkemellem)

2-0       Kjetil Reinsby (Eirik Bekkemellem)

3-0       Stian Søreng (Fredrik Thoresen)

4-0       Jøran Faråsengen (Kjetil Reinsby)

5-0       Eirik Bekkemellem (Fredrik Thoresen)

6-0       Eirik Bekkemellem (Joachim Enger)

7-0       Tobias Jørung Boge (Eirik Bekkemellem)

8-0       Stian Søreng (Kjetil Reinsby)

9-0       Morten Gaarder (Kjetil Reinsby)

10-0     Morten Gaarder (Raymond Skaugerud)

11-0     Kjetil Reinsby (Stian Søreng)

12-0     Raymond Skaugerud (Fredrik Thoresen)

13-0     Stian Søreng (Raymond Skaugerud)

14-0     Åge Tangsveen (Morten Gaarder)

15-0     Kjetil Reinsby (Fredrik Thoresen)

16-0     Fredrik Thoresen (Kjetil Reinsby)

 

Banens beste: Stian Søreng

 

Lagoppstilling: Åge Tangsveen - Tobias Jørung Boge, Morten Bjaanes, Joachim Enger (k), Håvard Hvamstad - Eirik Bekkemellem, Jøran Faråsengen, Stian Søreng, Steffen Aasen, Fredrik Thoresen - Kjetil Reinsby

Benken: Per-Johan Røise, Fredrik Myhre, Morten Gaarder og Raymond Skaugerud

Trenere: Thormod Haugen og Kai Arne Laeskogen

 

Tilskuere: ca. 60

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket