Lekende lett for Skreia

Selv det var lettere overskyet, leverte Skreia spill som varmet helt inn i hjerterota. Men det skulle gå lang tid før det ble nettkjenning.

2017-05-14
jonmartin

Lørdag 13.mai tok Skreia i mot Vest Torpa til dyst i 6.divisjon avd. 3. Og det skulle bli en sjansebonanza uten like. Skreia tok kommandoen allerede fra start og skapte flere store sjanser allerede i løpet av kampens første minutter. Med løpsvillige kanter og en evighetsmaskin i Kjetil Reinsby, så var det ikke mye fred for de bakre rekkene til Vest Torpa. Og når midtbanen, anført av en opplagt Stian Søreng, har full kontroll og kan fordele baller rundt omkring. 

Men det skulle gå lang tid før ballen havnet i mål, ikke før i det 44. minutt. Og det måtte trengs hjelp fra Vest Torpa for å få den i mål. Etter et hjørnespark fra Fredrik Thoresen, så ble ballen styrt i mål av en gulkledd. Etter en brytning på midtbanen, så gikk Skreia rett i angrep igjen. Ute på venstrekanten lå Thoresen, og han kunne igjen levere et nydelig innlegg som Kjetil Reinsby enkelt kunne sett i mål. Det mål kom i det 45.minutt. Like etterpå kom Skreia til en ny sjanse. Men det ble med 2-0 til pause. Vest Torpa kan takke en god keeper og oppofrende forsvarsspill for at det ikke var flere mål til pause.

Sjansebonanzaen fortsatte etter pause, og når Jøran Faråsengen satte inn 3-0 med et nydelig langskudd fra ca. 25 meter. Etter dette kom den ene store sjansen etter den andre. Men enten sto keeperen i vegen, eller så sto det en gulkledd torping i vegen. Til og med en trippelsjanse ble avverget med et tigersprang fra keeperen. Tobias Kristiansen sende ballen i tverrliggeren etter et frispark fra 17 meter, Eirik, Kjetil og Stian kom også til en rekke skuddsjanser. Men denne dagen ville ballen ikke i mål.

----------------------------------------------------------------------------------------

Skreia - Vest Torpa 3-0 (2-0)

1-0     Sjølmål (Fredrik Thoresen)

2-0     Kjetil Reinsby (Fredrik Thoresen)

3-0     Jøran Faråsengen (Eirik Bekkemellem)

 

Lagoppstilling: Åge Tangsveen - Christian W. Hveem, Morten Bjaanes, Joachim Enger, Håvard Hvamstad - Eirik Bekkemellem, Jøran Faråsengen, Stian Søreng, Steffen Aasen, Fredrik Thoresen - Kjetil Reinsby

Benken: Per-Johan Røise, Odd-Eirik Kristiansen, Tobias Kristiansen, Sven-Åge Bekkelund

Trener(e): Thormod Haugen og Kai-Arne Laeskogen

Tilskuere: ca. 60

Kalender

August
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket