Serieåpning, sol og sprudlende spillere

For å sitere Joachim "Jokke" Nielsen som en gang sang "Sola skinner og jeg er så glad!". Dette er garantert en følelse som samtlige spillere og støtteapparatet til Skreia satt igjen med etter kampen mot Øystre Slidre lørdag 29.april. 

2017-04-30
jonmartin

Endelig var ventetida over, spente og ivrige spillere møtte opp i god tid før oppmøtetida. Og samtlige var ferdig ombyttet før treneren kom inn i garderoben. Med sol og imponerende tilskueroppmøte, var det bare for guttene å sørge for at alle 3 poengene ble igjen på Skreiaplassen. Akkurat den oppgaven ble nok litt lettere enn mange hadde forventet på forhånd. Våre langveisfarende gjester fra Øystre Slidre stilte med 11 mann totalt, og da ble det mange tunge bein utover i andre omgang.

Skreia gikk ut på banen, og styrte kampen fra første spark på ballen. Sjansene kom på løpende bånd, men det skulle ta ei stund før den første ballen lå i nettet bak Øystre Slidre sin keeper. Æren av å skåre Skreias første offisielle mål på seniornivå på over 20 år gikk til Jøran Faråsengen som på lekkert vis fant nettmaskene. Etter dette så rant målene og 2-0 og 3-0 ble satt inn av Eirik "Bikkja" Bekkemellem, før han ga stafettpinnen til Kjetil Reinsby som fikk kranglet inn 4-0 og 5-0. Og før pausesignalet ble gitt så var jaggu med Bikkja på plass igjen og skåret sitt tredje for kvelden. Pauseresultatet ble komfortable 6-0.

På benken så håpet støtteapparatet at gutta skulle klare tosifret antall skåringer i løpet av kampen. I pausen ble det gjort tre bytter. Og allerede etter et par minutter av andre omgangen styrte Per-Johan Røise enkelt inn frisparket fra Stian Søreng, og det skulle bare bli starten på en målrik omgang. I minuttene som fulgte så vartet Morten Gaarder opp med to assists, begge til unge Faråsengen. Som med det sørget for å bli dagens andre tremålsskårer og at det sto både 8-0 og 9-0. Etter dette så var det Eirik sin tur til å finne Morten inne i feltet, som kontant satte inn 10-0. 

Vi fortsatte å skape sjanser og Morten Gaarder var et konstant uromoment på vår venstrekant, og Morten serverte like greit Kjetil og Eirik i tur og orden. De takket og bukket, Kjetil med sitt tredje og Eirik med sitt fjerde, dermed sto det 11-0 og 12-0. Men da var det slutt for Vinstras store sønn, som forlot banen til øredøvende applaus fra publikum. Men selv uten Eirik på banen så var det nok av hvitkledde som ville være med på festen. Selv om vi mistet litt fokus utover i kampen, så fant Steffen Aasen en løpsvillig Per-Johan som enkelt satte inn 13-0. Sammen Aasen ble noen minutter senere lagt i bakken inne i sekstenmeteren, æren av å ta straffen gikk til Håkon Farås. Men i denne duellen gikk keeperen seirende ut av duellen, samme keeper vartet opp med flere gode beinparader mot slutten av kampen. Redning på straffen førte til en retur ut i feltet, og der dukket Per-Johan opp og ordnet sitt tredje for kvelden. Etter å ha vært med å ordne to mål, fikk Steffen til slutt det målet han fortjente. Kjetil driblet av det par mann og alene med keeper, trillet han den uselvisk til Steffen som ordnet 15-0.

16-0 kom på et presist hjørnespark fra Fredrik Thoresen, han fant en helt umarkert Morten Bjaanes som enkelt kunne stange ballen i målet. Like før slutt så fikk Per kranglet inn sitt fjerde for kvelden og Skreia sitt søttende (17!) mål.

Til slutt vil vi takke alle frammøtte, damene i kiosken og vi håper dere kommer tilbake på de kommende hjemmekampene våre! Nå er det Skreia 2 som skal ha tre kamper før Skreia 1 igjen entrer banen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skreia - Øystre Slidre 17-0 (6-0)

1-0        Jøran Faråsengen

2-0        Eirik "Bikkja" Bekkemellem

3-0        Eirik "Bikkja" Bekkemellem (Steffen Aasen)

4-0        Kjetil Reinsby (Christian W. Hveem)

5-0        Kjetil Reinsby (Eirik "Bikkja" Bekkemellem)

6-0        Eirik "Bikkja" Bekkemellem (Kjetil Reinsby)

7-0        Per-Johan Røise (Stian Søreng)

8-0        Jøran Faråsengen (Morten Gaarder)

9-0        Jøran Faråsengen (Morten Gaarder)

10-0      Morten Gaarder (Eirik "Bikkja" Bekkemellem)

11-0      Kjetil Reinsby (Morten Gaarder)

12-0      Eirik "Bikkja" Bekkemellem (Morten Gaarder)

13-0      Per-Johan Røise (Steffen Aasen)

14-0      Per-Johan Røise (Håkon Farås)

15-0      Steffen Aasen (Kjetil Reinsby)

16-0      Morten Bjaanes (Fredrik Thoresen)

17-0      Per-Johan Røise

Banens beste: Eirik "Bikkja" Bekkemellem

Lagoppstilling: Åge Tangsveen - Christian W. Hveem, Morten Bjaanes, Joachim Enger (k), Håvard Hvamstad - Eirik "Bikkja" Bekkemellem, Jøran Faråsengen, Stian Søreng, Steffen Aasen, Fredrik Thoresen - Kjetil Reinsby

Benken: Odd Eirik Kristiansen, Håkon Farås, Per-Johan Røise og Morten Gaarder

Trener: Thormod Haugen

Dagens tilskuertall: 175

Kalender

August
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket