Scoring i toppklasse sørget for seier

Skreiadamene spilte siste oppkjøringskamp mot divisjonskollega Hadeland KFK tirsdag 18/4. Damene kjempet hardt og eide ballen i store deler av kampen, men det så lenge ut til å gå mot uavgjort. Det var før Ida Henriksen fikk muligheten fra 25 meter! 

2017-04-24
Oda Moen Gulbrandsen

Etter siste treningskamp mot Hakadal var det en optimistisk gjeng som entret kunstgresset på Skreia tirsdag kveld. Kampen startet litt nervøst, med mye spill frem og tilbake. Etterhvert viste skreiadamene hvem som var sjefen på banen. Vi kjempet hardt og eide ballen store deler av første omgang. Vi kommer også til flere store målsjanser. Både Mari og Oda på spiss skaper liv og røre i Hadelands forsvarsrekker, og det kunne gjerne stått 1-0 eller 2-0 etter første 45 minutter. Men det var helt ok med 0-0 til pause. Ida Henriksen vikarierte i mål denne omgangen, en oppgave hun klarte meget godt.

2. omgang startet med spenning, men Skreia ble fort varme og dominerte spillet på banen. Julie Gulliksen gikk inn for Ida Henriksen i målet og hadde flere gode redninger. Vi slipper Hadeland i ett par situasjoner, noe som kunne blitt farlig, men en meget god forsvarsrekke ryddet opp elegant. Vi kommer også til et par store målsjanser i begynnelsen av 2. omgang, men får ikke omsatt de til mål. Ikke før Ida Henriksen får muligheten på frispark fra 25 meter, Den skyter hun rett i mål, utagbar for Hadelands keeper.  Herlig å se på! Damene viser god kampmoral, og kjemper sammen som et lag. Det er veldig positivt. Vi tar med oss det positive videre, og ser veldig frem imot å starte serien. Vi er klare nå! Nå blir det trening og forberedelser frem mot seriestart 2. mai, der Lunner B venter. Kampen spilles på Lunner. 

 

Skreias tropp i denne kampen: 

Ida Henriksen

Oda Moen Gulbrandsen

Tonje Fossnes Nygård

Kristin Østberg

Oda Johansen Bråten

Lisa Nyhagen Sveen

Marthe Narum

Kristina Sommerstad Hansen

Mari Bekk

Anna Opperud Nicolaisen

Margrete Skarsem

May Mathisen

Hanne Bjaanes

Marian Stenberg

Julie Gulliksen

 

Kampfakta:

1-0 Ida Henriksen (65 minutter) 

Dommer: Jan Erik Bjørnstadm FK Toten

Tilskuere: ca 30. 

Kalender

September
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket