Himmel og helvete på ei uke for gutta!

Endelig var det dags for herrelaget til å spille kamper på kunstgraset vårt. I løpet av denne uka har herrelaget vært igjennom helvete på mandag, da Varde gjestet Skreiaplassem. For så å få en opptur mot Eina på fredag. 

2017-04-22
jonmartin

På mandag tok vi mot Varde til dyst på Skreiaplassen. Etter en fin tur opp til Vinstra i starten av påsken, så ble det en brutal avslutning på påsken. Til kampen mot Varde var store deler av troppen skiftet ut.

Allerede fra avspark så ble vi henge litt etterskudd i de fleste dueller og situasjoner. Dette førte til at vi ble presset tilbake på banen, og etter noen halvfarligheter så fikk Varde hjørnespark. På uforklarligvis så ligger keeperen vår på bakken kaver, og på bakerste stolpe lurer det en grønnkledd Vardespiller som enkelt får satt inn 0-1. Etter dette så skjer det lite ute på banen, mye fram og tilbake. Varde er klart det beste laget og legger på til 0-2, etter en situasjon som burde gitt frispark til Skreia. Så de hvitkledde stoppet opp, og Vardespilleren kunne lett stille inn sikte og plassere ballen i lengste hjørnet. Selv om vi blir nødt til å gjøre bytte pga skade i situasjonen i forkant av 0-2, så klarer vi ikke å endre kampbildet. Og mot slutten av omgangen serverer vi ballen på et sølvfat til en grønnkledd, som enkelt triller ballen i mål bak en utspilt Åge Tangsveen i Skreiamålet.

I pausen gjør vi en rekke bytter og vi får kontroll på midtbanen. Det resulterer i mange hjørnespark og skudd på mål, men selv om det smeller i stolper og suser rundt øra på Vardes keeper, så klarer vi ikke å få ballen i mål. Andre omgangen er mer enn godkjent etter en begredelig første omgang. Vi tar med oss det positive fra kampen og legger første omgangen bak oss.

 

Fredagkveld så gjestet Eina oss for en siste gjennomkjøring før seriestart. Litt skeptiske Skreiaspillere tittet ut vinduene på vei ut fra garderoben, synet som møtte de der var ikke veldig lovende. Det haglet og var ikke veldig innbydende til å varme opp i. Men været snudde til kampstart og publikum tittet fram sammen med kveldssola.

Nok en gang å var det gjort flere endring i troppen, blant annet så fant trener Thormod Haugen plass til en rutinert ringrev. Et trekk som skulle vise seg å være en suksess. Innstillingen til kampen var en helt annen enn mot Varde og allerede etter et par minutter så fikk Sindre Nordgren straffe. Det var en litt skeptisk gjeng på sidelinja som så Morten Bjaanes gjøre seg klar, men det var ingen grunn til å være skeptiske. Straffen ble satt kontant i mål, og dermed sto det 1-0. Etter cirka 10 minutter så fant Eirik Bekkemellem (populært kalt Bikkja, så bare å merke seg navnet) Kjetil Reinsby inne i feltet og han satte den enkelt i nota til 2-0.

Like etter på rotet vi det til i bakre rekker på en femmeter, og Eina takket og bukket. Dermed sto det 2-1. Men gleden var ikke langvarig for gjestene, vi fortsatte med presset vårt og skapte mange sjanser. Og til slutt så fant Eirik igjen en medspiller inne i feltet og Fredrik Thoresen ekspederte innlegget enkelt i mål til 3-1. Like etterpå så fant en leken Stian Søreng igjen Eirik, men denne gangen satte han ballen i mål selv, til 4-1. Etter dette så flyttet vi servitørrollen over fra høyrekanten og til venstresiden, fra sin posisjon på venstre kant så fant Thoresen først Jøran Faråsengen som satte inn 5-1. På et hjørnespark like etter så fant Thoresen en ganske umarkert Kjetil Reinsby, som med ei finurlig skuddfinte lurte keeperen fullstendig og dermed var det enkelt å trille ballen i mål til 6-1.

I pausa gjorde vi noen bytter. Blant annet ble det gjort rom for den gamle ringreven Thormod Haugen, som endelig ble funnet verdig en plass i troppen til trener Thormod Haugen. Andre omgangen startet rolig og det skjedde ikke så mye foran noen av målene. Helt til vi nok en gang serverte ei gavepakke til motstanderen og dermed sto det 6-2. Etter var det for det meste spill mot ett mål, uten at vi skapte veldig mye. Eina prøvde seg på noen raske overganger med vi hadde grei kontroll. Omtrent halvveis i omgangen fant Eirik den gamle ringreven Thormod som satte inn 7-2, og ei lita stund senere fant Eirik igjen Thormod som nok en gang fikk ballen i mål og økte ledelsen til 8-2. På dette tidspunktet gjorde vi en del bytter, og den nyutnevnte trenerduoen på sidelinja vurderte å bytte ut Thormod så han kunne mottatt hyllest fra publikum, men valget falt på andre mer slitne spillere. Og godt var det, for Thormod var sammen med Kjetil veldig innvolvert i 9-2. Som Bjaanes satte inn fra hjørnet av 16meteren. Like før slutt så kom Bjaanes rundt på kanten og inne i feltet lurte såklart Thormod igjen og dermed kunne han lett sette inn 10-2. Som også ble sluttresultatet.

 

Skreia - Varde                0-3  (0-3)

Lagoppstilling (4-5-1): Åge Tangsveen - Tor Håkon Fagerholm, Joachim Enger (k), Tobias Kristiansen, Håkon Farås - Lars Erland Olsen, Jøran Faråsengen, Christian Hveem, Per-Johan Røise, Fredrik Thoresen - Sander Henriksen

Benken: Odd Eirik Kristiansen, Håvard Hvamstad, Kjetil Reinsby, Stian Søreng, Morten Bjaanes, Tobias Boge Jørung, Eirik Bekkemellem

Trener: Thormod Haugen

 

Skreia - Eina                  10-2   (6-1)

1-0     Morten Bjaanes (Sindre Nordgren)

2-0     Kjetil Reinsby (Eirik Bekkemellem)

2-1

3-1     Fredrik Thoresen (Eirik Bekkemellem)

4-1     Eirik Bekkemellem (Stian Søreng)

5-1     Jøran Faråsengen (Fredrik Thoresen)

6-1     Kjetil Reinsby (Fredrik Thoresen)

6-2

7-2     Thormod Haugen (Eirik Bekkemellem)

8-2     Thormod Haugen (Eirik Bekkemellem)

9-2     Morten Bjaanes (Thormod Haugen)

10-2   Thormod Haugen (Morten Bjaanes)

 

Lagoppstilling (4-5-1): Åge Tangsveen - Sindre Flesvig, Morten Bjaanes, Fredrik Myhre, Håvard Hvamstad - Eirik Bekkemellem, Sindre Nordgren, Stian Søreng, Jøran Faråsengen, Fredrik Thoresen - Kjetil Reinsby

Benken: Odd Eirik Kristiansen, Tobias Kristiansen, Thormod Haugen, Erland Jansen

Trener(e): Thormod Haugen, med assistanse fra Åge Tangsveen og Jon Martin Lundbekk i andre omgangen

Kalender

September
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket