Langt å reise, men vel verdt turen!

Gutta hadde blitt invitert til Vinstra for å måle krefter med bygdas lokale 4.divisjonslag. Det ble en artig og underholdende kamp, med et utfall som kanskje vil overraske mange.

2017-04-08
jonmartin

Før kampen kom vi fram til at vi skulle at ha fokus på små avstander mellom lagdelene, ha full innsats og ha det morro!

Vi går ut med et høyt press, noe som tar motstanderen litt på senga. Og når vi merket at planen fungerte så ga det oss mer energi. Etter 8 minutter så suste det i nettet bak en lettere forfjamset Fron-keeper. 1-0 ble skåret av Thomas Westbye, etter et langt innkast fra Sindre Nordgren. Et skudd som satt i vinkelen etter litt klabb og babb i feltet. Nordgren krevde uansett assisten. Etter det kjørte vi kampen, og slapp ikke Fron til store sjanser. Vi var nærmere å få flere baller i nota, enn det vertskapet var. MEN... man skal aldri si aldri i fotball, og i løpet av en fem minutters periode mot slutten av omgangen gjør vi to personlige feil i bakre rekker og dermed hadde Fron snudd kampen til 2-1. Men vi holdt innsatsen oppe og fortsatte med det gode presset og den fantastiske innsatsen, og like før pause fikk vi enda et innkast som Nordgren igjen kastet inn foran keeper, hvor vår reservekeeper Odd Eirik Kristiansen (som måtte inn som midtstopper 10 minutter før pause) fikk kastet ut et kne og sendt ballen under Frons keeper og inn i mål. Dette ga oss en skikkelig vitamininnsprøytning før andre omgang.

Pausepraten var enkel, fokus på å holde på det vi hadde gjort i første omgang og ikke gi Fron mye tid med ballen. Vi gjorde noen bytter i pausen for å få inn litt friske bein.

I andre omgang fortsatte vi å skape sjanser og vi jobbet sammen som et lag. Vi slapp ga Fron en del hjørnespark, uten at det resulterte i noen veldig store sjanser. Etter ca. 60 minutter fikk vi frispark litt bak midtstreken, Sindre Nordgren løftet ballen inn mot keeper, som feilberegnet ballbanen totalt og frisparket går rett i mål. Vi hadde klart å snu kampen igjen etter å ha kastet bort ledelsen i første omgang. Thomas Westbye kom inn på banen igjen etter dette og fortsatte å være en konstant trussel for Fron-forsvaret sammen med Morten Gaarder og Eirik Bekkemellem (som endelig fikk spilt seniorfotball på Vinstra, etter mange år i eksil lenger sør i fylket). Det høye presset gjorde så vi vant mange andreballer og fanget opp mange returer utenfor Frons sekstenmeter, til slutt så ga det resultater da Alex Hvalby fanget opp ballen og avgjorde kampen med et nydelig skudd fra hjørnet av sekstenmeteren. 

Mot slutten prøvde vi å være mer kyniske, og selv om Fron kom til noen farligheter så gikk ballen som regel utenfor, over, eller rett i klypene til Odd Eirik som sto fantastisk bak der i sin debut som Skreiaspiller. Kampen endte 2-4, og vi kunne feire seieren med grillede pølser sammen med Fronspillerne etter kampen.

Og for å siterer dagens trener Åge Tangsveen "Det er umulig å plukke ut noe navn som Skreia sin beste spiller i denne kampen. Laginnsatsen var fantastisk, og alle presterte fantastisk. Vi slo faktisk et 4.div lag 4-2! Jeg er svært stolt av å være en del av denne gjengen! Herlig gutta! Kos dere i kveld!"

I tillegg så må det nevnes at evigunge Sven Åge "Snågga" Bekkelund gjorde comeback, og viste at de gamle fortsatt kan holde tritt med ungdommen!

 

Lagoppstilling: Åge Tangsveen - Tobias Boge Jørung, Fredrik Myhre, Sven Åge Bekkelund, Håkon Farås - Eirik Bekkemellem (k), Sindre Nordgren, Kjetil Reinsby, Steffen Aasen, Morten Gaarder - Thomas Westbye

Benken: Odd Eirik Kristiansen, Sindre G. Owren, Aleksander Hvalby og Jon Martin Lundbekk

Trener: Åge Tangsveen og de gode hjelperne 

 

 

 

 

Kalender

September
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket