Målløst for fotballherrene mot Bøn

Lørdag 11.mars tok vi i mot Bøn til en sjanserik og underholdende kamp, der ingen av lagene maktet å gjøre det som kreves for å vinne en kamp. Men gledelig for oss så var det flere comeback fra skader, ikke minst fra Torje Sulland

2017-03-15
jonmartin

I strålende solskinn tok vi imot gjestene fra Bøn (like ved Eidsvoll for de som måtte lure). Det var en kamp der vi fikk gitt alle spillerne bra med spilletid, selv om det ble i litt uvante posisjoner for mange. Fokuset før kampen var å ha det gøy og få senket skuldrene. Det tok vel omtrent en omgang denne gangen også før vi kom skikkelig i gang slik vi ønsker å spille. 

Nok en gang holder vi på å få en drømmeåpning, men denne gangen vil ikke ballen i mål. Vi kommer til mange innlegg, og skaper en del småsjanser og noen litt større sjanser i første omgang. Og vi slipper Bøn til ved et par anledninger også, hvor vi gir bort ballen i farlig området. Men vi blir reddet av en god innleid keeper.

I andre omgangen gjør vi flere bytter, og med en rutinert ringrev som Torje Sulland som anker på midtbanen klarer vi å få mer kontroll og mer spill gjennom midtbanen. Vi skaper mye på høyresiden i andre omgang, men klarer ikke helt å fylle på inne i boksen. Men vi jobber hardt og har en god innsats, noe som fører til et par store sjanser. Men uheldigvis så er ikke stolpene på vår side. Steffen Aasen har flere farlige skudd, som hadde fortjent en bedre skjebne.

Alt i alt så er det mye positivt å ta med seg videre, vi skaper sjanser og kommer rundt på kantene. I tillegg så har vi holdt nullen i 180 minutter nå.

 

Lagoppstilling: Anders Mork Limmesand - Tobias Boge Jørung, Fredrik Myhre, Sindre Flesvig, Thomas Hanssveen - Eirik Bekkemellem, Jon Martin Lundbekk, Joachim Enger (k), Steffen Aasen, Fredrik Thoresen - Tor Håkon Fagerholm

Benk: Sindre Gundersen Owren, Stig Erik Alstad, Torje Sulland, Sindre Nordgren og Tor Kristian Lundbekk

Trener(e): Terje Alund og Åge Tangsveen

Kalender

September
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket