Ny treningskamp for fotballdamene

Søndag 5 mars spilte vårt damelag treningskamp mot Eina. Det endte med tap mot en god motstander men alt i alt en fin gjennomkjøring og bra læring for oss.

2017-03-07
Skreia IL

Treningskampen mot Eina/Bøverbru/Reinsvoll endte med 6-0 seier til jentene fra Vestre Toten. Kampen startet jevnt med noen sjanser til begge lag. Men Eina var farligst foran mål. Første målet kom på straffe, etter en hands. Vi prøvde oss med en ny formasjon denne kampen, 4-5-1. Det er fint å teste forskjellige formasjoner i treningskamper, slik at vi finner den formasjonen som passer laget best. Utover i kampen ble vi hengende mye etter Einaspillerne. De var hurtige og kompakte, og vi slet litt med å komme igjennom midtbane og forsvaret deres. Vi gikk til pause med 0-2. Andre omgang startet også greit for vår del, men utover i 2 omgang ble vi slitne og ble hengende mer og mer etter. Eina vant fullt fortjent. Vi legger ikke så veldig mye i resultat i treningskampene. Vi manglet også 4-5 spillere i troppen. Treningskamper er en fin måte å teste laget på, og vi tar med oss mye læring fra disse. Vi satser også friskt med kamper mot lag fra høyere divisjoner, noe laget vil få mye igjen for når serien starter opp i mai. Jentene la ned masse god innsats, og vi ser mye positivt i spillet. Vi ser også at vi må jobbe videre med utholdenhet. Her faller vi litt igjennom enda. Vi ser meget positivt på fortsettelsen med denne flotte gjengen !

Vi stilte med følgende spillere: Therese Ødegaard, Ida Henriksen, May Mathisen, Kristina Sommerstad Hansen, Eirin Stjernvang, Anna Nicholaisen, Oda Moen Gulbrandsen, Hanne Sukkestad, Stine Bakkelund, Margrethe Skarsem, Hanne Guro Haugen, Marian Stenberg, Julie Gulliksen, Mari Bekk og Lene Tangsveen.

Neste kamp er mot Ullensaker/Kisa lørdag 25 mars på Østre Toten Idrettspark.

Trenerteamet

Kalender

September
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket