Godt gjennomført årsmøte.

Torsdag 9 mars avholdt Skreia IL sitt årsmøte for regnskapsåret 2016. 23 møtte opp til det som ble et godt gjennomført årsmøte.

2017-03-10
Skreia IL

Leder Torje Aleksander Sulland åpnet årsmøte og ønsket velkommen før han overlot klubba til dirigent Svein Nielsen.

Styrets årsberetning med gruppene og komiteene sine årsrapporter ble gjennomgått og godkjent. Det har vært nok et aktivt år for Skreia IL og det ble spesielt gitt en stor ros og applaus til alle de som legger ned uttallige timer med dugnad i Skreia IL.

Regnskapet for 2016 ble gjennomgått av Gaute Glemmestad med kommentarer og spørsmål fra salen. Omsetning på ca 3,2 millioner og et underskudd på 34.117,- ble resultatet for 2016. Styret er fornøyd med økonomien i idrettslaget og har lagt bak seg et aktivt år også på økonomisiden. Revisjonsberetningen konkluderte med at regnskapet var ført i henhold til gjeldene revisjonsbestemmelser for små organisasjonsledd. Revisjonen forventet at idrettslaget driftes i balanse de neste årene.

Det var kun en innkommen sak til behandling fra styret og det var en justering på loven i henhold til NIF sin lovnorm knyttet til antall styremedlemmer. Årsmøte gav styret fullmakt til å foreta fremtidige endringer i samsvar med NIFs regelverk og lovnorm for idrettslag.

Medlemskontingent ble vedtatt uforandret fra 2016. Støttemedlemmer betaler kr 200,-. Enkeltmedlemskap aktiv kr 300,- og familiemedlemskap kr 600,-

Treningsavgifter ble justert noe opp fra i fjor knyttet til økte kostnader rundt aktiviteten. Årsmøte mente at nivået på disse avgiftene generelt er lave i forhold til sammenlignbare klubber.

Budsjettet for 2017 ble vedtatt med en total ramme på ca 3.9 millioner og et overskudd på 6.000,- Det meste av økningen er knyttet til finanskostnader i forbindelse med lån på kunstgressbanen samt etablering av seniorlag for herrer og damer i fotball. Seniorlagene vil også generere inntekter. Idrettslaget har hatt en stor økning i omsetning de siste årene og det vil kreve god disiplin og stram økonomistyring i forhold til budsjetter og rapportering.

Organisasjonsplanen ble gjennomgått med noen kommentarer. En liten endring i strukturen på styret da leder barneidrett nå går ut som styremedlem og ansvaret for dette legges til hovedstyret med en ansvarlig utførende. I tillegg kommer volleyball nå inn igjen i styret med egen leder. En oppdatert versjon av organisasjonsplanen vil være tilgjengelig på nettsiden innen kort tid.

Terje Alund la frem valgkomiteens innstilling.

Torje A. Sulland tok gjenvalg som leder (1 år). Janicke Gonstad tok gjenvalg som nestleder (2 år).

Styremedlemmer ble:

Økonomi:        Gaute Glemmestad - ikke på valg
Arrangement:  Tone Østerud - ny 2 år
Anlegg:            Arild Buflaten - ny 2 år
Fotball:            Laila Nilsen - gjenvalg 1 år
Håndball:         Ingrid Hjell - ny 1 år
Volleyball:        Fredrik Myhre - ny 2 år
Bueskyttere:    Gøran Gjetmundsen - ikke på valg

Varamedlem:   Ida Helene Braastad Balke - ny  2år

Revisorer:

Svein Nielsen og Jan Børge Helland    - gjenvalg 2 år

Årsmøte gav styret fullmakt til å oppnevne representanter til ting og møter i de organisasjonsledd klubben har representasjonsrett i.

Styrets innstilling til valgkomite:

Terje Alund               - ikke på valg
Hanne Robøle          - ikke på valg
Kim Roar Pedersen  - ny 2 år

Alle valg enstemmig godkjent.

Årsmøte ble hevet med blomster til avtroppende styremedlemmer May Britt Bekkelund (arrangement), Ida Helene Braastad Balke (barneidrett) og Thomas Nygaard (anlegg). Blomster også til Svein Nielsen (dirigent) og Torfinn Rødningsby (æresmedlem)

 

 

Kalender

September
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket