Vellykket åpning med kvalitetsklubb-bevis

- Felles for alle i Skreia IL er at når vi har bestemt oss for noe, så gjør vi det! sa Janicke Gonstad, nestleder i åpningstalen for den nye Skreiaplassen lørdag. Det ble en meget vellykket åpning. Skreia IL ble også kvalitetsklubb!

2016-09-10
Janicke

Flere hundre var til stede på åpningen, der Toten Janitsjar åpnet den store dagen for Skreia IL. De marsjerte gjennom sentrum, ned på plassen, der de spilte to poplåter, før den offisielle delen med taler og snorklipping fant sted. Bare siden medio juli har rundt 40 personer jobbet 1200 dugnadstimer med kunstgressbanen. Det er imponerende! Flere har brukt mesteparten av sommeren nede på Skreiaplassen, fordi de har funnet det verdifullt, viktig og sosialt. Det er slik som bygger god klubb!

Tom Bjerregård, som har vært prosjektleder, fortalte om prosjektet og arbeidet videre med ferdigstillelsen. Før han klippet snora sammen med Tina Østrud og Mustafa Al-Halami, de to sistnevnte flotte representanter for Skreia-fotballen! NFF Indre Østland ved Petter Lund, Tor Arne Volden, Tom Henning Hovi og Pål Erik Heimstad gratulerte Skreia IL med dagen og overrakte blomster og fine ord. Det samme gjorde leder i FK Toten, Jo Solberg.

Det var mye bra fotball å se på idrettsplassen. Mange lag var i ilden under turneringen for 6-åringer, og flere avviklet sereikamper i 5-er-fotball, før dagen ble avsluttet med showkamp mellom Skreia Old Stars og Skreia Young Stars. Sistnevnte vant kampen 9-1. Lagene spilte 2 ganger 25 minutter på mindre baner. Selv med 3300 kampers rutine og erfaring, slet Skreia Old Stars mot den yngre garden, der flere av spillerne spiller på FK Totens A-lag. Men det ble et morsomt oppgjør, der gamlekara i god fair play-stil kunne spille med flere spillere ute på banen, enn sine yngre motspillere.

Ekstra hyggelig var det at vår generalsponsor, Totens Sparebank, stilte manns-(kvinne-)sterke opp med egen stand, der barna kunne prøve lykken på lykkehjulet eller snakke med Totenteddy. Sistnevnte var populær hos de yngste fotballspillerne. KIMs stilte med gratis chips, mens Kiwi/Peter Aas spanderte gratis frukt til alle. En takk også til Toten Kjøtt som leverte pølser og hamburgere. Det er verdt å rette en takk til alle våre samarbeidspartnere og sponsorer, fordi de har sett viktigheten og verdien av et slikt flott anlegg. Takk til Totens Sparebank, KIMs, Kjeldstad Bakeri Krabyskogen, Sulland-gruppen og Betonmast. Også takk til Hveem Elektro, Freeberg, Per Øyvind Gjestvang (for fleksibilitet og profft entreprenørarbeid) og Per Einar Starum i Østre Toten Kommune.

Skreia IL har de siste to årene, parallelt med arbeidet med kunstgressbanen, jobbet for å bli en kvalitetsklubb. Beviset på dette fikk idrettslaget av NFF Indre Østlands Tom Henning Hovi i går. Skreia IL har oppfylt 18 kriterier for å bli kvalitetsklubb. Disse er blant annet å ha organisasjonsplan, sportsplan, klubbhåndbok, fair play, trener- og lederkompetanse på stell. På de nye nettsidene våre ligger alle dokumenter tilgjengelig for alle. Disse finner dere under fotball/klubbdrift, skreia/fair play og skreia/dokumenter.

 

Kalender

September
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket