Utsending av medlemsskap og treningsavgifter fotball.

Hei !

Vi har nå tatt i bruk vårt nye medlemsregister og sendt ut mail med info om betaling av medlemskap og treningsavgift til alle i fotball.

Her er litt info som kan være nyttig i forhold til pålogging og betaling: 

2016-09-05
Vidarb

Denne info er gitt pr mail ved utsendelse.

Hei !

Skreia IL har fått ny hjemmeside og nytt medlemsregister.

For å motta passordet til brukeren din må du gjøre følgende:

1. Gå til www.skreiail.no

2. Klikk på menyikonet øverst til venstre på hjemmesiden. 3 liggende streker hvis påloggingsbildet ikke er synlig. 3 stående hvis bildet vises.

3. Klikk på "glemt brukernavn/passord"

4. Fyll inn e-posten din og klikk "send". Du må bruke den mailadressen som du fikk mail på !

Systemet sender deg da en e-post med informasjon på å sette nytt passord. Følg instruksjonene i mailen og klikk på linken i mailen. Der hvor det ligger flere brukere på samme mailadresse velger du den øverste lenken. I mailen du mottar vil også ditt brukernavn fremkomme. Både brukernavn og passord kan senere endres under innstillinger når du er pålogget din bruker !

Vi har brukt mye tid på å legge inn våre aktive med foresatte og er nå ferdige med fotball. Om du er usikker på om alle i din familie har fått bruker, så vennligst ikke registrer ny bruker, men ta heller kontakt med administrasjonen i Skreia IL, så kan vi hjelpe deg/dere.

Både medlemskontingent og treningsavgift ligger klart for betaling i systemet. Første trinn er å betale medlemskapet. Gå inn på "mine medlemskap" når du har logget deg inn på www.skreiail.no. Klikk på betal og følg instruksjonene. Når medlemskap er betalt vil du få tilgang til betaling av treningsavgift. Alle de aktive ligger lagt opp på sine respektive lag og dere trenger bare å følge samme prosedyre som ved betaling av medlemskap. Som familiens hovedkonto har du tilgang til alle i din familie og kan enkelt klikke deg inn og finne treningsavgiften under betaling/mine medlemskap. Det er viktig at man trykker på knappen "logg på som familie" etter at man har logget på familiens hovedkonto for å få tilgangen til de aktive man skal betale for i familien. Inne på den enkelte aktive finner man da altså treningsavgift under "mine medlemsskap/betaling". Der hvor det er lagt opp enkeltmedlemskap må mann inn på den enkelte aktive bruker for å finne og betale medlemskap og treningsavgift. Man skal altså ikke legge til aktiviteten til familiens hovedkonto/bruker. Alt av aktivitet/avgifter er lagt opp fra klubben sin side.

Noen av våre medlemmer har betalt medlemskap og treningsavgift på "gamlemåten". Disse skal være overstyrt i systemet og automatisk ha fått status som betalt. De som har betalt halve avgiften på gamlemåten er også satt til betalt i systemet og må betale resterende også på gamlemåten. De dette gjelder får egen oppfølging. Står du som ubetalt men mener du har betalt tar du kontakt med klubben.

Vi ber om at kontaktinfo som ligger inne sjekkes og endres ved behov slik at vi har et oppdatert og korrekt register.

Ved spørsmål ta kontakt med Vidar Buflaten 95048620, vidbuflaten@hotmail.com

Mvh

Skreia IL

Kalender

September
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket